Творці фільму «Король Данило» збирають 4 мільйони гривень на завершення виробництва

Творча команда, що працює над створенням нового українського фільму «Король Данило», оголосила про збір коштів на підтримку проекту. На краудфандінговій платформі Na-starte творці фільму планують залучити 4 мільйони гривень, повідомляє VIDIA.

«Фільм Тараса Химича «Король Данило» — це новий проект про єдиного короля Київської Русі Данила Романовича, який вперше був визнаний Східною та Західною церквами, як одностайний правитель найбільшої у середньовіччі території з найбагатшими природними ресурсами та досконалою системою правління», — йдеться у описі до проекту.

«Ми хочемо показати, як творилась могутня держава у складні часи, і якої нелюдської мудрості було потрібно, щоб втримати її кордони. Наша позиція — ми маємо бути зрозумілими та цікавими західному глядачеві, що не знає нашої історії, зробити усе, щоб наш продукт із захопленням переглядали різні вікові категорії, а особливо вибаглива молодь, вихована якісними Голлівудськими фільмами. Мовою сьогодення про минуле, яку зрозуміють усі покоління», — наголошують творці.

Згідно до плану виробництва, фільм має вийти у прокат — 2018-го року.

«Коли нас запитують чи не страшно було братися за такий проект, ми відповідаємо, що не бояться лише ті, у кого немає мрій.  Ми готові здійснити свою мрію, щоб вже наступного року показати Вам наш новий фільм «Король Данило», але Ваша підтримка нам важлива і потрібна. Щоб здійснилась мрія, мають бути люди, які у неї не просто повірять, а зроблять її реальною», — йдеться в описі проекту.

Підтримати створення фільму можна за посиланням.

Нагадаємо, український фільм став призером кінофестивалю WorldFest в США.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *