Карітас Харків оголошує набір слухачів у безкоштовну бізнес – школу!

Проект «Забезпечення основних потреб постраждалих від конфлікту на Сході України» за підтримки Карітасу Німеччини оголошує набір кандидатів для участі в бізнес – школі Карітас Харків, яка стартує у вересні 2017 року.

Мета школи: дати слухачам знання для можливості започаткувати власну справу або розширити бізнес.

Тривалість навчання – 2 місяці. Планується програма з 64 навчальних годин (орієнтовно заняття будуть проводитися 2 рази на тиждень).

Заявку можуть подавати внутрішньо переміщені особи (ВПО) та місцеве населення без обмежень віку, статі та роду занять і ті, хто бажає започаткувати власну справу. Наявність діючого бізнесу не обов’язкова, але буде перевагою, якщо учасник мав позитивний або негативний досвід у веденні бізнесу та має уявлення про підприємницьку діяльність.

Після навчання учасники матимуть можливість відкрити власну справу, започаткувати власний бізнес та взяти участь у поданні заявок на отримання бізнес-грантів по діючих проектах у Карітас Харків.

Місце проведення занять: м. Харків, Григорівське шосе, 30 (офіс Карітас Харків).

Щоб стати учасником бізнес-школи, необхідно заповнити онлайн-форму за посиланням https://goo.gl/akGVYq (відправлена заповнена форма є Вашою офіційною заявкою).

Участь у бізнес-школі є безкоштовною. Кількість місць обмежена!

Деталі за телефонами:
Анна, 050 300 30 09, caritasnazarova@gmail.com
Ілона, 050 644 12 01, caritaszakon@gmail.com
Лариса050 300 00 27, caritasbuhgalter@gmail.com

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *