Діти з Білокуракинщини відпочили на Західній Україні У рамках проекту …

Діти з Білокуракинщини відпочили на Західній Україні

У рамках проекту «Змінимо країну разом», Меморандуму про співпрацю між Бродівським районом Львівської області та Білокуракинським районом Луганської області 10 учнів Шарівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів протягом двох тижнів відпочивали на Бродівщині.

Діти зустрілися з головою Бродівської райради Євгеном Шведом та головою Білокуракинської райдержадміністрації Сергієм Іванюченком. Після цього долучилися до участі у патріотичному флешмобі.

А на базі Станіславчиської сільської ради школярі взяли участь у туристичних змаганнях «З Богом у серці! З любов’ю до землі».

За час відпочинку учні мешкали у Підкамінському навчально-реабілітаційному центрі.

Діти відвідали багато історичних пам’яток Львівщині. Вони побували у Підгірецькому і Олеському замках, монастирі Походження Дерева Христа Господнього. Також їздили до дельфінарію у Трускавці та зоопарку у Мединичі, гуляли по вечірньому Львову.

Відпочинок на Західній Україні для школярів залишив безліч нових вражень, вірних друзів та теплих спогадів про гостинність Львівської землі. Такі поїздки, вважають вони, сприяють єднанню України.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *