Історія шаленого успіху простого військового

У 2014 році Олександру Макаренку прийшла повістка з проханням з’явитись у військовий комісаріат. Незабаром чоловік був мобілізований на службу в Збройні сили України. Залишивши роботу комірника у місті Осикове Київської області, поїхав на Донбас, захищати Батьківщину.

Після закінчення строку служби, Олександр прийняв рішення залишитись у селі Гранітне Волноваського району, бо бачив своє майбутнє саме тут.

Не маючи змоги реалізувати себе в трудовій діяльності, Олександр звернувся до Волноваського районного центру зайнятості, аби йому допомогли підшукати роботу. Відвідавши семінари з підприємницької діяльності та отримавши консультації від фахівців центру зайнятості, чоловік твердо вирішив відкрити власну справу.

Далі Олександр за направленням служби зайнятості навчався у ДонНУ імені Василя Стуса за фахом «Основи підприємницької діяльності».

Термін навчання минув і Олександр, захистивши свій бізнес-план відкрив власну справу. Починав підприємець з розведення свійської птиці. І коли його справи пішли вгору, він вирішив не зупинятись на досягнутому і почав розводити свиней, а нещодавно в нього з’явились і вівці у кількості – 100 голів.

Олександр неодмінно хоче спробувати свої сили ще й у проекті «Український донецький куркуль» і вже взявся за написання бізнес-плану на розширення свого бізнесу.
Зараз Олександр має улюблену справу та є успішним підприємцем. Радить усім не зважати на труднощі минулого, сміливо змінювати своє життя на краще та вірити в успіх!

Інформація підготовлена Донецьким обласним центром зайнятості

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *