Обласний центр соціально-психологічної допомоги працює у режимі …

Обласний центр соціально-психологічної допомоги працює у режимі цілодобового стаціонару

Із роботою Луганського обласного центру соціально-психологічної допомоги, який перемістився з Слов’яносербського району, ознайомилася заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик під час поїздки до Кремінщини.

Наразі установа тимчасово працює на базі Михайлівської сільської ради Кремінського району, надаючи консультації особам, які опинилися у складних життєвих обставинах, а також проводячи виїзні заходи.

Саме в селищі Михайлівка знайдено варіанти приміщень для подальшого відновлення повноцінної роботи центру в умовах цілодобового стаціонару.

Ольга Лішик ознайомилася із приміщеннями, поспілкувалася із головою сільської ради, директором центру та фахівцями установи.

Основним завданням Луганського обласного центру соціально-психологічної допомоги є надання невідкладної комплексної допомоги (психологічної, соціально-побутової, соціально-педагогічної, соціально-медичної, інформаційної і юридичної) особам, які опинилися у складних життєвих обставинах, що сприятиме якнайшвидшому їх поверненню до нормальних умов життєдіяльності.

Важливою функцією центру є надання допомоги постраждалим від домашнього та ґендерного насильства, а також робота щодо попередження цих явищ.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *