У Львові на 100 тис грн хабара викрито ревізора-інспектора

15 серпня 2017 року слідчими слідчого відділу військової прокуратури Західного регіону України за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління Служби безпеки України в Львівській області та внутрішньої безпеки Державної фіскальної служби у Львівській області, в рамках контролю за вчиненням злочину, задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди старшим державним ревізором-інспектором відділу адміністрування податків та зборів з фізичних осіб та єдиного внеску території обслуговування Личаківської об'єднаної Державної податкової інспекції Управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області.

Грошові кошти в розмірі 100 тис грн призначалися за невідображення перевищення з боку фізичної особи-підприємця розміру загального річного доходу, а також непризначення в подальшому перевірки і нарахування штрафних санкцій.

Неправомірну вигоду виявлено та вилучено в повному обсязі під час проведення огляду місця події. Правопорушницю затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Вирішуються питання щодо повідомлення вказаній особі про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.


Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *