Де купити вишиванку: найкрасивіші українські бренди

Вишиванки – це не тільки розкішне національне вбрання, а й musthave вже декількох сезонів поспіль. Сучасні тренди сплітаються з традиційними українськими візерунками, перетворюючись в модний хіт.

Наближається День незалежності і, якщо ви ще не придбали стильну вишиванку або просто хочете порадувати себе чимось новеньким, пропонуємо ознайомиться з українськими брендами, які створюють справжні витвори мистецтва.

ETNODIM

Адреса: м.Київ, вул. Верхній Вал 58/28

Ціни: 820 – 3980 грн

ETNODIM пропонує сучасну колекцію вишитих сорочок і суконь, які зберегли традиції минулих поколінь і стали світовим трендом. Етно-мотив, лляна тканина, нові оригінальні форми, зв’язок минулого і сьогодення – це все гармонійно поєднується в лінії одягу українського бренду.

© ETNODIM

FOBERINI

Адреса: м Київ, вул. Анни Ахматової, 30

Ціни: 2750 – 24400 грн

Foberini відроджуює в сучасному дизайні і якісному крої старовинну вишивку, яка має давньослов’янське походження і несе в собі сакральну символіку. В асортименті представлені чоловічі та жіночі сорочки, а також сукні, які полюбилися знаменитостям.

© FOBERINI

SamaFaina

Адреса: м Київ, вул. Антоновича, 72

Молодий український бренд створює ексклюзивні вишиванки преміум якості в старовинних українських традиціях. У роботі використовуються італійські і німецькі матеріали. Моделі збираються вручну і можуть бути зроблені на замовлення клієнта.

© SamaFaina

2KOLYORY

Адреса: м Київ, Васильківська 30

Ціни: 600 – 5700 грн

У своїх колекціях дизайнери відтворили безліч орнаментів з відомого збірника Український орнамент: вишивка, тканини, писанки, письменниці і етнографа – Олени Пчілки. В асортименті – чоловічі сорочки, жіночі вишиванки та сукні, комплекти для пар.

© 2KOLYORY

Ryabokon factory

Адреса: м Київ, вул. Басейна 8

Ціна: 900 – 4000 грн

Український бренд пропонує сучасні і стильні вишиванки на кожен день, слідуючи останнім модним тенденціям в розробці вишитих виробів і індивідуальних замовлень.

© Ryabokon factory

Отаман

Адреса: м Київ, вул. Михайлівська, 21а

Ціни: 2000-5000 грн

Дизайнери бренду створювали одяг у співпраці з істориками, культурологами і знавцями Козацтва. Крім вишиванки тут можна придбати інші елементи національного костюма і аксесуари, створені практично в єдиному екземплярі.

© Отаман

PLAHTA

Адреса: м Київ, вул. Велика Васильківська ТЦ Метроград

Ціни: 4400 – 14000 грн

Магазин-ательє сучасних вишиванок втілює модні тренди в українському костюмі. Тут представлені чоловічі та жіночі сорочки, а також дитячі наряди з класичними та авторськими візерунками.

© PLAHTA

Вільні люди

Ціни: 1400 – 2800 грн

Майстерня пропонує чоловічі та жіночі вишиванки з натурального льону будь-яких кольорів. У візерунках дизайнери відроджують стародавні традиції і доповнюють їх модними тенденціями і оригінальним кроєм.

© Вільні Люди

Vita Kin

Ціни: 10000 – 64000 грн

Сукні та сорочки Vita Kin натхненні древніми традиціями і техніками. Одяг прикрашає авторська вишивка, яка ідеально вписується в світові модні тренди. Наряди Vita Kin сподобались навіть знаменитостям світового масштабу.

© Vita Kin

ФАЙНА ВИШИВАНКА

Красиві вишиванки ручної роботи створені за автентичними традиціями на сучасний лад. Дизайнери пропонують яскраві натуральні тканини і розкішну вишиванку з квітковим і геометричним орнаментом. За бажанням, тут створюють сорочки та сукні на замовлення.

© ФАЙНА ВИШИВАНКА

ПТАХА

Контакти: м Тернопіль, вул. Микулинецька 3а

Ціни: 1800 – 4800 грн

Молодий український бренд впевнено завойовує популярність серед модниць. Тут можна вибрати як готові сорочки та сукні, так і пошити на замовлення за власним дизайном.

© ПТАХА

Джерело: Новое время

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *