На Луганщині презентована структура роботи Національної дитячої «гарячої …

На Луганщині презентована структура роботи Національної дитячої «гарячої лінії»

Засідання регіонального «круглого столу» з питань вивчення обізнаності дітей, які перебувають у навчальних закладах інтернатного типу, у діяльності Національної дитячої «гарячої лінії» та доступу до її послуг, з окремою увагою до ґендерно зумовленого насильства, було проведено Департаментом освіти і науки Луганської облдержадміністрації спільно з ГО «Ла Страда-Україна».

У рамках заходу фахівці організації презентували структуру роботи Національної дитячої «гарячої лінії», зокрема, статистику дзвінків за місяцями 2017 року та за останні три роки, їх ґендерний розподіл, види консультацій, дзвінків, представлення інформаційно-методичних матеріалів та інше.

Заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик наголосила на особливому значенні Національної дитячої «гарячої лінії» для вихованців інтернатів.

У роботі «круглого столу» також взяли участь заступник директора Департаменту освіти та науки Тетяна Ткачова, керівники та заступники керівників з виховної роботи обласних закладів освіти. Вони обговорили проблемні питання в цьому напряму роботи з дітьми, обмінялися відповідними пропозиціями та рекомендаціями.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *