Не залишила мрію і відновила свою підприємницьку діяльність

Не має нічого неможливого. В цьому переконалась колишня безробітна, а нині успішний підприємець, Наталія Логозинська.

На долю жінки та її родини випали нелегкі випробування. Через початок бойових дій, вони були вимушені покинути рідну домівку і переїхати до міста Маріуполь із селища Широкине. Там Наталя займалась власною справою, мала продуктовий магазин і була успішним підприємцем.

Залишившись без домівки, без грошей і без розуміння, що робити далі і як жити, Наталля звернулась за допомогою у працевлаштуванні до Маріупольського міського центру зайнятості.

 Зареєструвавшись там, жінка при кожному відвідуванні ознайомлювалась з актуальними вакансіями на ринку праці, відвідувала групові заходи центру зайнятості, та індивідуальні консультації.

На семінарі від фахівців центру зайнятості вона дізналася про можливість участі у навчальній програмі та отриманні гранту для започаткування або відновлення підприємницької діяльності в рамках програми ПРООН «Розвиток навичок підприємницької діяльності серед ВПО та місцевого населення Донецької та Луганської областей».

Певний час вона шукала роботу за допомогою фахівців центру зайнятості, але підприємлива натура Наталі прагнула реалізувати власні ідеї і жінка не залишала мрії відновити свою підприємницьку діяльність. На жаль коштів на нову справу не було. І тоді вона згадала, про корисну інформацію, яку отримала в центрі зайнятості і вирішила взяти участь у тренінгах та подати заявку на конкурс бізнес-проектів. Наталя успішно пройшла всі необхідні етапи конкурсного відбору.

І ось, вже майже рік, як мрія збулась: за адресою вул. Київська, 31 (ор-тир Київський ринок) працює заклад швидкого харчування “L’amore”, в якому ви завжди можете посмакувати справжніми італійськими паніні, які зроблені з любов’ю. «Головне мріяти і не відступати від своїх прагнень досягти поставленої мети»,- радить Наталя. Мешканці Лівобережного району вже вподобали для себе смачні страви і стали постійними клієнтами закладу. Дуже люблять приходити до “L’amore” і діти, бо тут найсмачніші паніні з різноманітними начинками.

Наталя не зупиняється на досягнутому і планує розширювати свою діяльність.

Інформація підготовлена Донецьким обласним центром зайнятості

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *