Квест для підлітків у ПриватБанку

Дитячий центр Карітас Харків продовжує співпрацю з соціальною оствітньою програмою ПриватБанку “ЮніорБанк”.

17 серпня діти з “Тін Клаб” уже вдруге стали гостями нашого партнера і відвідали захоплюючу квест-кімнату “Загублені у банку”. Метою гри було вибратися на свободу із замкненої квест-кімнати, для чого дітям довелося виконати ряд завдань і головоломок. Учасникам вдалося подолати всі рівні квесту за 51 хв 25 с.

Першим знайомством підлітків з освітньої програмою була участь у квесті відділенням ПриватБанку ще 4 серпня. Основною метою квесту було ознайомити дітей із основами фінансової грамотності в інтерактивній ігровій формі. Учасники квесту мали змогу посидіти за робочим місцем спеціаліста банку і протестувати роботу депозитного калькулятора, перевірити справжність грошових купюр на ультрафіолетовому детекторі банкнот, порахувати гроші за допомогою лічильника банкнот, самостійно придбати квиток на потяг через термінал банку.

Наприкінці подорожі відділенням діти знайшли справжній скарб – кейс із грошима. Приємним бонусом такої пригоди стало отримання сертифікатів учасника квесту від ЮніорБанку, інформування про інші програми банку для дітей.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *