Тренінг «Мова ворожнечі та як запобігати її застосуванню»

Карітас Харків запрошує 02 вересня громадських активістів, журналістів та блогерів до участі в навчальному семінарі-тренінгу «Що таке «мова ворожнечі» та як запобігати її застосуванню».

Тренер: Юрій Чумак, голова Центру правових та політичних досліджень «ДУМА», експерт з питань попередження ксенофобії, член правління Харківської обласної організації Національної спілки журналістів України, колишній регіональний координатор взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини по Харківській області. У співпраці з Харківською правозахисною групою здійснював моніторинг порушень прав людини на ґрунті расизму та дискримінації на Слобожанщині.

Мова ворожнечі – вислів, контекст чи візуальне зображення, що призводить до створення або ж поглиблення ворожнечі між відмінними за певними ознаками групами суспільства (Інститут масової інформації). Тренінг допоможе вирізняти «мову ворожнечі» та навчитися запобігати її використанню.

Участь у тренінгу безкоштовна. Учасники забезпечуються роздатковим матеріалом та кава-брейком.

Увага!!! Кількість місць обмежена! Прийом заявок завершується 29.08.2017, о 12:00. Організатори на основі заповнених анкет відбирають учасників серед усіх, хто зареєструвався на тренінг.
Реєстрація за посиланням: https://goo.gl/forms/C69WcLAyTl3KiWea2

Дата проведення: 02.09.2017.
Час проведення: 12:00 – 16:00.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *