На Донеччині до місцевих бюджетів направлено понад 5,2 мільярда гривень

Саме таку суму податкових надходжень отримали місцеві громади регіону за сім місяців 2017 року, що на 908 млн грн або на 21% більше, ніж у відповідному періоді минулого року.

З початку року спостерігається суттевє зростання середньомісячного показника надходжень до місцевих бюджетів Донецької області. Так, у порівнянні з минулим роком щомісячні надходження до місцевої казни збільшились на 21% або на 130 млн грн та на даний час становлять 742 млн гривень. Таке збільшення надходжень є результатом плідної співпраці працівників територіальних органів фіскальної служби Донеччини з місцевими громадами, платниками податків та органами місцевого самоврядування.

Як завжди, лідируючі позиції у формуванні бюджетів належать податку на доходи фізичних осіб – 68% від загального збору. За сім місяців поточного року надійшло 3,5 млрд грн зазначеного податку.

Друга сходинка у наповненні місцевих бюджетів області належить землекористувачам області, які за сім місяців цього року перерахували до бюджету більш ніж 483 млн грн, або 9% від загального збору.

Третє місце в наповненні місцевої казни залишає за собою екологічний податок. Цьогоріч вже надійшло понад 483 млн грн, що складає 9% від загального збору.

ГУ ДФС у Донецькій області

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *