У Генеральній прокуратурі відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України (ФОТО, ВІДЕО)

У середу, 23 серпня 2017 року, Перший заступник Генерального прокурора України Дмитро Сторожук привітав колектив Генеральної прокуратури з нагоди святкування Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України.

Під час заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять воїнів, які загинули, захищаючи Незалежність та суверенітет України.

«Від імені Генерального прокурора України я хочу привітати присутніх з Днем Незалежності України та Днем Державного Прапора та подякувати нашим військовим прокурорам і співробітникам прокуратур Донецької і Луганської областей, їм доводиться працювати у найбільш небезпечних умовах. Також я вдячний всім за сумлінну роботу. Я вдячний кожному, хто є професійним і принциповим борцем за справедливість, хто з честю несе високе звання прокурорів. Хто жодним словом чи дією не осоромить нашу службу перед громадянами. Хто чесно, впевнено і гідно працює на благо нашої незалежної України, і боронить закон та справедливість», – наголосив Дмитро Сторожук.

Під час заходу були оголошені накази Генерального прокурора України про заохочення кращих працівників відомчими відзнаками.

 

 

 

Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *