У Святогірську відбувся базовий тренінг “Молодіжний працівник”

З 18 по 20 серпня у Святогірську відбувся базовий тренінг “Молодіжний працівник”, який був проведений представниками КПНЗ “Донецький обласний дитячо-молодіжний центр” спільно з активістами молодіжної платформи “Теплиця” (м. Слов’янськ)  за підтримки управління у справах сім’ї та молоді Донецької обласної державної адміністрації. У тренінгу прийняли участь 21 представник громадських організацій та державних службовців, які працюють з молоддю Донеччини.

Метою програми “Молодіжний працівник” є підвищення кваліфікації молодіжних лідерів та фахівців молодіжної галузі в умовах децентралізації задля підвщення ефективності розробки та реалізації обгрунтованої молодіжної політики на локальному та регіональному рівнях.

В рамках тренінгу були проведені навчалні модулі, напралені на розвиток умінь та навичок учасників у роботі з молодими людьми. Протягом трьох днів учасники ознайомилися з такими темами як: “Хто така молодь?”, “Хто працює з молоддю”, “Що таке молодіжна політика?”, “Реформа молодіжної політики в Україні”,  “Участь молоді”, “Громада та молодіжна робота в громаді” та багато іншого. Учасники отримали низку інструментів для роботи з молоддю та всебічного розвитку молодих людей.
За результатами тренінгу кожний учасник отримає спеціальний сертифікат “Молодіжний працівник”.

Управління у справах сім’ї та молоді Донецької ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *