Громадські обговорення в Іскрівській та Піддубненській сільських радах

22 серпня начальник відділу з питань впровадження реформ та децентралізації департаменту інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації Ірина Фролова та головний спеціаліст відділу з питань впровадження реформ та децентралізації Ольга Массабутіна приймали участь в громадських обговореннях в Іскрівській та Піддубненській сільських радах Великоновосілківського району.

На громадських обговореннях, в присутності в.о. голови Великоновосілківської райдержадміністрації Алчієва О.С., Комарського сільського голови та голів сільських рад були розглянуті пропозиції Комарського сільського голови та Великоновосілківського селищного голови стосовно об’єднання в Комарську сільську та відповідно у Великоновосілківську селищну об’єднані територіальні громади.

Кожен з присутніх мав змогу висловити свою громадянську позицію та своє бачення майбутнього об’єднання громад. На всі хвилюючи питання були надані конструктивні відповіді.

Представники облдержадміністрації повідомили про хід адміністративно-територіальної реформи, роз’яснили про переваги які отримають майбутні об’єднані громади, а це й значні фінансові ресурси, державні субвенції, створення Центрів надання адміністративних послуг (ЦНАПів), будинків безпеки, що суттєво покращить якість життя місцевого населення.

Тепер, після жвавих громадських обговорень, рішення про надання згоди на добровільне об’єднання будуть приймати депутати сільських рад на наступних сесіях сільських рад.

Управління з впровадження реформ та децентралізації Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *