На Донеччині об’єднують ветеранів у спільній організації

На Донеччині створили велику громадську організацію «Організація захисників України», яка об’єднує декілька спілок учасників антитерористичної операції та покликана посилити координацію їх діяльності.

Голова Донецької облдержадміністрації під час брифінгу заявив, що обласна влада створює для ветеранів АТО можливості для самореалізації. Так, на Донеччині діє програма розвитку малого та середнього бізнесу «Український донецький куркуль», конкурсна комісія якої надає пріоритет саме ветеранам.

«Дуже важливо дати хлопцям можливість самим заробляти собі на життя, та ще й створити додаткові робочі місця. Ми сприяємо тому, щоб захисники України йшли до бізнесу та влади, змінювали на краще і Донеччину, і всю країну», – заявив Павло Жебрівський.

Очільник області підкреслив, що нова громадська організація створюється для того, щоб усі ідеї та проекти стікались до єдиного центру. Той, у свою чергу, має виробити стратегію реалізації проекту та залучити до його реалізації якомога більше зусиль від усіх спілок. За словами Павла Жебрівського, таке об’єднання дозволить максимально ефективно вирішувати соціальні проблеми колишніх учасників АТО та впроваджувати корисні для громади проекти.

Департамент інформаційної та внутрішньої

політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *