З Днем Незалежності України !

Вітаємо усіх українських патріотів, захисників Держави від зовнішнього та внутрішнього ворога з Днем Незалежності України!

24 серпня 1991 року Верховна Рада Української РСР ухвалила Акт проголошення незалежності України, який 1 грудня 1991 року підтвердив наш народ на Загальноукраїнському референдумі.

Нагадаємо, що у постанові Верховної Ради України «Про День незалежності України» зазначено, що 24 серпня є Днем незалежності України і ми щорічно відзначаємо його як державне загальнонародне свято України. Свято, яке встановлено, зважаючи на волю українського народу та його одвічне прагнення до незалежності, а також підтверджуючи історичну вагомість прийняття Акта проголошення незалежності України 24 серпня 1991 року…

Наша Незалежність – то наш історичний здобуток, ціна якого – кров мільйонів наших співвітчизників…

Наша Незалежність – то втілена мрія нашого народу, та лише перший насправді історичний крок до права вибору, як саме нам жити…

Наша Незалежність – то саме те, за що і сьогодні знову веде війну Україна, втрачаючи найкращих своїх дітей, незважаючи на їх національність та релігійну приналежність… Втрачаючи Громадян.

Вічна слава і пам’ять загиблим патріотам!

Ми завжди були і будемо вільними і нескореними, у цьому наше майбутнє. А наші вороги нехай пам’ятають справжню історію.

Слава Україні!

Героям Слава!

Громадяни України, які є командою

Інформаційно-аналітичного центру національної безпеки України

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *