У Бахмуті відкрито молодіжний центр «Перспектива»

23 cерпня 2017 року у Бахмуті в рамках обласної програми «Гідна країна для гідних людей» було відкрито молодіжний центр «Перспектива», який розташовано на першому поверсі Комунального закладу культури «Бахмутський міський народний Дім».

Молодіжний центр «Перспектива» – це відкритий простір для роботи, відпочинку та розвитку молоді за принципами доступності та спільної відповідальності.
Основними завданнями центру є: утвердження національно-патріотичної свідомості, духовності, моральності та формування у молоді сімейних, національних та загальнолюдських цінностей; створення умов для творчого розвитку особистості; самовдосконалення та лідерських якостей у молоді; розвиток інституту волонтерства; пропагування активної участі молоді у діяльності молодіжних організацій; інформування молоді про існуючі програми; програми навчання за кордоном, гранти; активізація гендерної просвіти; створення окремих програм для молодих людей з особливими потребами; популяризація здорового способу життя; забезпечення розвитку міжнародного молодіжного співробітництва та міжрегіональної взаємодії молоді в Україні.

Вже більше 16 років в місті працює Асоціація молоді, яка об’єднує 25 молодіжних громадських організацій, що створені та діють на базах навчальних закладів та підприємств міста. «Перспектива» стане місцем, де  вони матимуть змогу зустрічатись у вільний від навчання та роботи час для  обговорення актуальних проблем молоді та реалізації власних проектів.

На урочисту презентацію центра завітали голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський та Бахмутський міський голова Олексій Рева, які пообіцяли молоді Бахмута усіляко сприяти у реалізації її ідей і залишили свої побажання на спеціальному стенді центру.

Управління у справах сім’ї та молоді Донецької ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *