Вихованці центрів соціально-психологічної реабілітації дітей в Донецькій області дізнавались «Як Україна здобувала незалежність»

З 21 серпня 2017 року в центрах соціально-психологічної реабілітації дітей в містах Краматорськ, Лиман, Слов’янськ, Торецьк, Добропілля та у Великоновосілківському районі проводили заходи з нагоди відзначення  26-ї річниці незалежності України та Дня Державного Прапора України.

 Вихованці в закладах брали участь в інформаційно-просвітницьких бесідах: «Гортаємо сторінки історії», «Символи України. 23 серпня – День Державного Прапору України».

Вихователі провели з дітьми уроки патріотизму: «Процвітай, ти моя Батьківщино!», «Історія здобуття Україною незалежності», «Державний Прапор України», «Україно, любий край, щиру пісню заспівай».

Діти з великою зацікавленістю переглядали та обговорювали  відеоматеріали та соціальні ролики «Як Україна здобувала незалежність».

З дітьми провели виховні години: «Україно, цвіти у любові й добрі»,  «Щоб у серці жила Батьківщина», «Моя Україна незалежна держава», «Віднині Україна незалежна запам’ятайте, люди, світлий день».

Діти разом з дорослими підготували виставки дитячих малюнків: «Я малюю Україну», «Мир та незалежність рідної Батьківщини», «Вільні творять майбутнє»,  а також в усій центрах пройшли конкурси малюнків на асфальті: «Країна моєї мрії», «Рідненька моя Україна», «Україна єдина країна», «Мила серцю Україна».

У Великоновосілківському центрі провели конкурс читців «Україно, рідний край!».

У центрах соціально-психологічної реабілітації дітей Торецька та Лиману вихованці провели спортивні змагання, які вони присвятили 26-ї річниці незалежності України.

Служба у справах дітей облдержадміністрації

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *