Генпрокуратура направить до суду клопотання про відсторонення від виконання службових обов’язків начальника Департаменту поліції охорони НПУ після завершення службового розслідування

У середу, 23 серпня 2017 року, начальника Департаменту поліції охорони Національної поліції України генерала поліції третього рангу відсторонено від виконання службових обов’язків до завершення проведення службового розслідування наказом Голови Нацполіції України.

Після завершення службового розслідування відповідне клопотання буде знову подано до суду Генеральною прокуратурою.

Нагадаємо, Генеральною прокуратурою України спільно зі Службою безпеки України 22.08.2017 за підозрою в одержанні неправомірної вигоди затримано начальника Департаменту поліції охорони Національної поліції України. Його та посередника затримано під час одержання неправомірної вигоди в розмірі 96 тис грн.

Управлінням з розслідування злочинів, вчинених працівниками органів, які ведуть боротьбу зі злочинністю, Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України 23 серпня 2017 року правоохоронцю повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *