Молоді лідери Донецької області відвідали Всеукраїнський інтеграційний табір «Big game for teens»

З 10 по 20 серпня 13 активних, молодих лідерів Донецької області в рамках проекту «БезМеж» долучились до надзвичайної події цього літа та відвідали Всеукраїнський інтеграційний табір «Big game for teens», який був проведений ГО «Молоді Лідери України», в с.Довге – Гірське Львівської області. Поїздку молоді Донеччини організували представники КПНЗ “Донецький обласний дитячо-молодіжний центр” за підтримки управління у справах сім’ї та молоді Донецької ОДА.

Представників 7 міст нашого регіону разом з підлітками з Києва, Одеси, Львова та інших областей чекала насичена та цікава програма. Ночівля в горах, спуск по водоспаду, нічна варта, лазертаб, майстер – клас з першої медичної допомоги, водні баталії та Холлі Фест, це лише мала частина всього того до чого долучилися учасники табору, а під час тренінгів учасники табору мали змогу разом навчатись та розвиватись.
 
Ось, що кажуть про табір самі учасники:

Ці 10 днів залишили неймовірний відбиток в житті кожного. Була добра взаємодія між організаторами та учасниками (чого завжди не вистачає). Деякі моменти були настільки драйвовими, що хотілося заряджати інших енергією. Залишається лише дякувати людям, котрі це все реалізували.
О.Березка (п.г.т.Олександрівка)

Я ніколи не був у горах. Подолати себе та піднятися на вершину гори, подихати свіжим повітрям, покупатися в гірській річці, спуститися з водоспаду – ось що дав мені табір. Організатори постаралися та зробили дуже насичену програму.
М.Афонічев (м.Добропілля)

Я дуже тішуся, що мала змогу стати частинкую BigGame4TEENS, знайти нових друзів, та отримати величезний досвід в кемпінгу! Ще раз хочу подякувати організаторам, які зробили моє літо найкращим! З нетерпінням чекаю на BigGame4TEENS 2018!
Д.Хайрулліна (м.Торецьк)

Управління у справах сім’ї та молоді Донецької ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *