«На Донеччині вирішується не тільки доля України, а й усієї Європи», – Бартош Ціхоцкі

Делегація Міністерства закордонних справ Республіки  Польща, на чолі з  заступником міністра Бартошем Ціхоцкі з  ознайомчим візитом відвідала КПВВ «Майорське».

В ході візиту представники делегації ознайомились з роботою КПВВ, обговорили з керівництвом Краматорського прикордонного загону поточну ситуацію.

За словами заступника міністра закордонних справ Республіки Польща  з питань безпеки, консульських питань та східної політики Бартоша Ціхоцкі мета візиту – ознайомитись з ситуацію, визначити які є потреби і які є можливості для співпраці та надання допомоги.

«У нас є проекти на Донеччині, які ми підтримуємо. Це сфера розвитку бізнесу та освіти. Також Польща підтримує Україну в оборонному аспекті», – розповів заступник міністра.

В ході огляду  КПВВ він повідомив, що представники делегації зробили певні висновки та розглянуть питання щодо надання допомоги з боку Польщі саме на контрольно-пропускному пункті.

«Такі візити допомагають краще зрозуміти ситуацію. Адже тут, на Донеччині, вирішується не тільки доля України, а й усієї Європи. Тому ми завжди були і будемо завжди поряд з громадянами та військовим України», – наголосив Бартош Ціхоцкі.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *