Культурно-масові та спортивні заходи до Дня Незалежності України у Маріупольському пансіонаті

До Дня Незалежності України у Маріупольському пансіонаті для ветеранів війни та праці №1 (далі – МПВВП № 1) було проведено святковий концерт за участю самодіяльних творчих дитячих колективів ПК “Молодіжний” та  БДЮМ  м. Маріуполя.

Для мешканців інтернату виступили маленькі танцівниці школи східного танцю «Шармель-Данс» та вокальна студія «Арго». Глядачі  дуже тепло й привітно  приймали юних артистів, а по закінченню концерту виразили щиру подяку  і побажали їм  миру та подальших творчих успіхів.

До Дня  Незалежності України були приурочені й спортивні змагання  з  дартсу, шахів, шашок між підопічними Маріупольських пансіонатів ветеранів війни та праці № 1 і № 2, які були проведені  28.08.2017р. у МПВВП № 1.

Змагання пройшли  в теплій, дружній атмосфері. Перше місце з дартсу посів підопічний пансіонату №2  Козак Микола Броніславович, з шахів – підопічний пансіонату №1  Фролов Костянтин Федорович , з шашок – підопічний пансіонату № 1  Пашкевич Василь Павлович. Переможці отримали грамоти, а  всі  учасники змагань – щиру подяку вболівальників.

Департамент соціального захисту населення Донецької ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *