Мурал миру в Ржавецькому психоневрологічному інтернаті!

Ну от нарешті можемо розповісти про те, як спільними справами об’єднуємо заради розбудови миру великий громадський сектор.

Спекотний серпень дав плідний врожай. В Ржавецькому психоневрологічному інтернаті з’явився мурал миру за сприяння «Карітас Харків», БО БФ «Волонтери: Дорослі – дітям» та «Майбутнє нації. Волонтерської ініціативи Олега Ширяєва».

На першому етапі більше двох тижнів хлопці з «Майбутнє нації. Волонтерська ініціатива Олега Шаряєва» виконували підготовчі роботи – збивали штукатурку, все шпаклювали у декілька шарів та наносили фонову фарбу. Не все вдавалось одразу, але хлопці зробили все для того, щоб юна художниця якомога скоріше змогла розпочати роботу. БО БФ «Волонтери: Дорослі – дітям» забезпечив даний етап роботи всіма необхідними матеріалами.

Паралельно з цим етапом юна майстриня Даша Федулова разом з «Карітас Харків» ретельно обирали фарби, щоб малюнок був яскравим та стійким до непогоди. Даша, що є переселенкою з Луганської області, самостійно вигадала дизайн нової стіни та втілила все, як то кажуть, у життя. У цій ще зовсім юній дівчині є величезний талант створювати нову реальність, в якій перетинаються любов до миру та тонке відчуття навколишнього світу.

Так як інтернат знаходиться за межами міста, а всі учасники – харків’яни, то нам була необхідна допомога водіїв-волонтерів. Почав цю естафету Віталій Александров, продовжили Дмитро Кирич та Сергій Бараннік   . Велика подяка Вам, дорогі чоловіки, що знаходите час для добрих справ!

Також окрему подяку висловлюємо батькам Даші – Наталії та Олександру! Ваша підтримка та участь були необхідними для створення такої краси!

Працювати в інтернаті було дуже комфортно та душевно, за що висловлюємо подяку директору Олексію Степановичу та усім співробітникам!

Клопітка та споріднена праця врешті решт дала результат – замість сірої стіни з’явився голуб миру, що буде радувати всіх навколо! Хочеться вірити, що для хлопців, які живуть тут, це місце стане символом дому, миру та спокою.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *