Вітання Павла Жебрівського з Днем фізичної культури і спорту

Шановні спортсмени та тренери, працівники спортивної сфери, ветерани і любителі спорту!

Від імені Донецької обласної державної адміністрації сердечно вітаю вас із професійним святом – Днем фізичної культури і спорту!

Заняття фізкультурою, руховою активністю загартовують людину, є надійним джерелом прекрасного самопочуття, чудового настрою й оптимізму. Надважливо, щоб любов до фізичної культури і спорту прищеплювалася ще змалку.

З метою виховання здорового і тілом, і духом майбутнього покоління українців, у Донецькій області до 85-річчя з дня її створення за кошти обласного і місцевих бюджетів з’явиться ціла низка нових спортивних об’єктів. Так, у поточному році заплановано збудувати 85 спортивних майданчиків зі штучним покриттям (розмірами 42×22 м) та облаштувати 200 спортивних майданчиків з антивандальним тренажерним обладнанням.

Донеччина завжди була багатою на таланти, і нова спортивна база має ще розширити основу для виховання нових чемпіонів. Кожна перемога спортсменів Донецької області, поява на п’єдесталах пошани міжнародних змагань з жовто-блакитним прапором, коли лунає гімн України – це привід для щирої гордості та радості за земляків. Бажаю всім атлетам невичерпної енергії та непереборної жаги до нових вершин – нехай ваш успішний приклад буде взірцем для тих, хто тільки починає свій спортивний шлях.

Звичайно, великих перемог не буває без тривалої кропіткої підготовчої роботи, за яку треба сказати окремі слова щирої вдячності вчителям фізичного виховання, тренерам, тим, хто плідно працює у сфері фізичної культури і спорту.

Бажаю всім міцного здоров’я, натхнення в реалізації всіх починань та задумів, які б стали основою для досягнення бажаних спортивних і життєвих висот!

 

Голова Донецької обласної державної адміністрації,

керівник обласної військово-цивільної адміністрації

Павло Жебрівський

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *