Благодійна акція на підтримку Деркульського кінного заводу відбувається у …

Благодійна акція на підтримку Деркульського кінного заводу відбувається у рамках «Схід-Експо 2017»

На виставці-презентації «Схід-Експо 2017», яку 12-13 вересня приймає Торгово-промислова палата України, кожні дві години розігруються різноманітні призи, проводяться лотереї та інші подібні заходи.

Один з них – благодійна акція на підтримку Деркульського кінного заводу №63, розташованого у Біловодському районі.

Її ініціатором виступив Департамент агропромислового розвитку Луганської облдержадміністрації.

Відомий фотограф, лауреат І щорічного обласного творчого журналістського конкурсу ім. Петра Шевченка-Біливоди, луганчанин Олексій Ковальов підготував для учасників та гостей «Схід-Експо 2017» експозицію з 35 великих та неймовірно красивих, роздрукованих на полотні фотографій, пов’язаних із життям кінного заводу.

Першим покупцем стала відома наїзниця, засновниця кінно-спортивного комплексу «Магнат» Наталія Попова. Ще одну роботу, до речі, подаровано делегації зі Львівщини.

Зараз заклад знаходиться у скрутному становищі. І кожен із розіграних лотів неодмінно допоможе нашому кінному заводу, який у вересні відзначить 250-річчя, продовжити працювати на користь Луганщини і України.

Дякуємо всім, хто бере участь у цій благодійній акції.

Зазначимо, що Луганщина на «Схід-Експо 2017» представлена 32 підприємствами малого та середнього бізнесу. Нашу делегацію очолює голова Луганської облдержадміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *