Донецький обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді підписав важливі меморандуми

6 вересня 2017 року Донецьким обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було підписано Меморандум про взаєморозуміння з NGO “Representative of  Save the Children International in Ukraine” і Запорізьким  благодійним фондом “Єдність” за майбутнє.

Головною ціллю спільної діяльності є підтримка дітей, батьків та осіб, що їх замінюють, які опинилися у складних життєвих обставинах, проведення освітніх заходів, семінарів, тренінгів у рамках освітніх програм; сприяння підвищенню рівня соціально-психологічної підтримки для ВПО; розвиток волонтерського руху в Україні, надання консультативної соціальної, юридичної та психологічної допомоги шляхом створення Центру соціального супроводу у м. Дружківка.

Результатом діяльності стане спільна координація здійснення соціального супроводу вразливих категорій дітей та сімей, які потребують допомоги, у Донецькій області з основним фокусом на наступні географічні території: м. Бахмут, Бахмутський район (Світлодарськ, Миронівський, Луганське), м. Авдіївка, Ясинуватський район (Первомайське, Орлівка, Верхньоторецьке), координуючи свою роботу з громадськими центрами “Просторами для дітей, сімей та молоді” в цих населених пунктах.

Управління у справах сім’ї та молоді Донецької ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *