У Краматорську відбувся семінар на тему: «Впровадження системи енергомоніторигу в бюджетній сфері Донецької області»

14 вересня об 11.00 в Департаменті розвитку базових галузей промисловості облдержадміністрації (м. Краматорськ) відбувся ознайомлювальний семінар на тему: «Впровадження системи енергомоніторигу в бюджетній сфері Донецької області».

В роботі семінару взяли участь:  Рищенко О.І.- заступник директора Департаменту розвитку базових галузей промисловості облдержадміністрації; Чикунова Ю.Є.- експерт  з управління проектами Донецької агенції регіонального розвитку; Альохін В.М., керівник проектів  по впровадженню систем  управління  ресурсами ТОВ «БІС-СОФТ»,  м. Київ   та представники департаментів – розпорядників коштів обласного бюджету.

В ході семінару було розглянуто практичні питання впровадження системи  управління ресурсами в бюджетній сфері Донецької області.

Цей захід став одним з перших кроків значної роботи в сфері енергоефективності, розпочатої в серпні п.р. за ініціативою  Департаменту розвитку базових галузей промисловості облдержадміністрації та Донецької агенції регіонального розвитку.

Впровадження такої системи в бюджетних установах, які фінансуються з обласного бюджету, дозволить завдяки лише контролю за використанням енергоресурсів (без додаткових вкладень)  зекономити 5-15% енергоресурсів.

У подальшому передбачається запровадження такої системи енергомоніторингу в усіх бюджетних установах на території області, що дозволить значно скоротити витрати місцевих бюджетів на енергоресурси.

Управління промисловості, енергоефективності та енергозбереження департаменту розвитку базових галузей промисловості Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *