Привітання Павла Жебрівського з Днем рятівника

Шановні рятівники, працівники та ветерани цивільного захисту!

У боротьбі з аваріями, катастрофами та стихійними лихами ви завжди демонструєте найкращі людські якості: виняткову самопожертву і відвагу. Ви рятуєте людей з вогню і з-під руїн, від повені, долаєте завали та снігові замети.

Саме ви вивозили наших співвітчизників з небезпечних територій, коли їхнє життя перебувало під загрозою. Ви доставляли гуманітарну допомогу нашим громадянам на лінії розмежування, відновлювали об’єкти життєзабезпечення у прифронтових населених пунктах.

Особлива подяка рятівникам, які щоденно пліч-о-пліч з воїнами Збройних Сил та правоохоронцями ліквідовують наслідки російської агресії проти України та під обстрілами приходять на допомогу тим, хто найбільше її потребує.

Тисячі врятованих людських життів, ліквідованих пожеж, збережених для нашої Держави матеріальних цінностей – це найкраще підтвердження особливої важливості та благородності Вашої професії.

Від імені Донецької державної адміністрації висловлюю щиру вдячність усім рятувальникам за врятовані життя, самовідданість та самопожертву під час виконання службового обов’язку. Бажаю Вам подальших успіхів у професійному зростанні, невичерпної енергії у реалізації гуманної місії – захисту життя людей. Міцного здоров’я, благополуччя, наснаги та витримки. Нехай мир, добробут і злагода панують у Ваших оселях.

Голова Донецької обласної державної адміністрації,

керівник обласної військово-цивільної адміністрації

Павло Жебрівський 

 

 

 

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *