Зведення штабу АТО на 06:00 – 17 вересня 2017

Наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО дещо загострилась, проте залишалась контрольованою українською армією. Після 18 години російські окупанти активізували обстріли наших позицій поодиноко використовуючи при цьому міномети різних калібрів. Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 35 разів порушили перемир’я. В ході майже половини обстрілів наших позицій сили АТО відкривали вогонь у відповідь. Втрат серед українських військових немає.

За інформацією, яку оприлюднив сьогодні вранці речник  прес-центру штабу Антитерористичної операції підполковник Анатолій Стельмах, ввечері бойовики тричі з міномету калібру 82 міліметри, гранатометів, стрілецької зброї били по нашим захисникам у районі Авдіївської промзони. Також на Донецькому напрямку під ворожий обстріл потрапили укріплення сил АТО біля Майорська та Пісків.

На Приморському напрямку з 82-міліметрових мінометів ворог відкривав вогонь на підступах до Широкиного та Павлополя. А факти застосування противником гранатометів зафіксовані біля Богданівки, Водяного, Старогнатівки.

Також неспокійно було і на Луганському напрямку. Тут ввечері і вночі бойовики тричі били з мінометів різних калібрів по наших укріпленнях на околицях Кримського. Міномети калібру 120 та 82 міліметри окупанти застосовували і біля Новотошківського.

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *