Безкоштовний майстер-клас «Виховання без покарання»

Карітас Харків та Благодійний фонд «Добробут України» в рамках реалізації проекту Центру підтримки сімї запрошує всіх бажаючих на безкоштовний майстер-клас «Виховання без покарання». Захід направлений на підтримку батьків, які мають високий рівень емоційної напруги при виховані дитини, та які б хотіли навчитися ненасильницькому способу виховання дітей.

Запрошуємо вас поділитися власним досвідом та разом поміркувати над цим питанням в теплій атмосфері. Майстер-клас буде проходити в форматі «Коло порозумінь». Коло – відновна практика, що сприяє залученню до вирішення проблеми всіх зацікавлених осіб і забезпечує їхню активну участь в обговоренні ситуації та прийнятті рішень. Головною особливістю Кола є те, що кожен з учасників має можливість висловити власний погляд та бути почутим іншими членами Кола завдяки процедурі, яка забезпечує рівність усіх учасників.

Коло продовжує прадавню традицію, втілену в різноманітних формах у багатьох культурах. Ми чекаємо на всіх батьків, які не байдужі до цієї теми. Проводить майстер-клас «Виховання без покарання» Вікторія Преображенська.

Вхід вільний.

Час та місце: 22 вересня 2017 року о 17:00, приміщення Карітас Харків (Григорівське шосе, 30, м. Холодна Гора), 3 поверх.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *