Програма СБУ «На тебе чекають вдома» повернула до мирного життя колишнього бойовика так званої «ЛНР»



У рамках Програми «На тебе чекають вдома» до мирного життя повернувся ще один колишній бойовик терористичної організації «ЛНР».
Правоохоронці встановили, що мешканець Луганщини у 2015 році, піддавшись обіцянкам сепаратистів, приєднався до незаконних збройних формувань так званої «ЛНР» у районі тимчасово окупованого Алчевська. Перебуваючи в угрупованні, чоловік охороняв різні об’єкти бойовиків, залучався до забезпечення контрольно-пропускного режиму. Згодом йому «довірили» вербування нових бойовиків до бандформувань.
Через деякий час чоловік, побачивши всі переваги «русского мира» ‒ аморальний спосіб життя керівництва бойовиків, нелюдське ставлення до підлеглих, постійні грабежі цивільного населення, добровільно покинув терористів. Він тривалий час переховувався на території Російської Федерації, побоюючись кримінальної відповідальності за дії у складі незаконного збройного формування терористів.
Дізнавшись від знайомих про Програму СБУ «На тебе чекають вдома», чоловік вирішив звернутись до правоохоронців та повідомити про свою участь у складі бандформування. Обставини вчиненого колишнім бойовиком правопорушення перевіряються у рамках кримінального провадження. Наразі чоловік знаходиться вдома зі своєю родиною та очікує на передбачене законодавством України звільнення від кримінальної відповідальності.
Чоловік закликав учасників НЗФ повертатися додому та скористатися Програмою СБУ «На тебе чекають вдома», адже вона дійсно працює.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *