«Фантом» затримав нелегальних лiсорубiв Співробітники фіскального наряду …

«Фантом» затримав нелегальних лiсорубiв

Співробітники фіскального наряду спецпідрозділу «Фантом» Головного управління ДФС у Луганській області викрили злочинну схему з незаконної вирубки лісу, транспортування пиломатеріалів та подальшої їх реалізації.

У лісовій смузі в районі водоймища «БАМ», яке розташовано між смт Комишуваха-1 та м. Попасна, «фантомівці» зупинили незаконну вирубку лісових насаджень (дуб, ясень).

Група з семи осіб бензопилами та сокирами рубили, розпилювали й завантажували підготовлені пиломатеріали до транспортного засобу ГАЗ-53 з метою їх подальшого транспортування та реалізації. Звісно, не маючи на це ніяких документів.

Під час опиту причетних до даного факту осіб встановлено, що незаконна вирубка лісу здійснювалася за замовленням з початку вересня 2017 року. За цей час цими злочинцями розкрадено лісосмугу завдовжки близько 1 км. Замовника незаконної порубки лісу встановлено на місці.

Матеріали передано до Попаснянського відділу поліції ГУНП у Луганській області. За даним фактом слідчим відділенням до ЄРДР внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення за ст. 246 (незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України.

За інформацією Головного управління ДФС у Луганській області

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *