Навчальний візит до м. Івано-Франківська «Сталий розвиток громадського суспільства через розбудову інституту громадських рад та взаємодію з органами місцевого самоврядування»

З 11 по 15 вересня 2017 року відбувся навчальний візит до Івано-Франківщини представників Донецької та Луганської областей. Захід проходив за ініціативою ПРООН при сприянні Донецької облдержадміністрації, у рамках Програми «Відновлення та розбудова миру» за підтримки Швейцарської Конфедерації та Уряду Швеції. Участь у візиті взяли представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та громадських рад.

Під час навчального візиту делегація Донецької області ознайомилась з успішним практичним досвідом Івано-Франківської області щодо залучення громадських рад до процесу прийняття рішень органами влади. Також, представники громадськості та органів влади ознайомились з впровадженням громадських ініціатив, наданням адміністративних послуг населенню, стратегічним плануванням розвитку громадянського суспільства, об’єднанням громад, залученням вітчизняних та іноземних інвестицій тощо.

В рамках навчального візиту представники Донеччини, Луганщини та Івано-Франківщини обмінялися досвідом взаємодії органів влади з громадськістю.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *