У Сєвєродонецьку відбудеться концерт бразильської симфонічної музики 23 …

У Сєвєродонецьку відбудеться концерт бразильської симфонічної музики

23 вересня Луганська обласна філармонія запрошує на концерт Академічного симфонічного оркестру, який подарує всім слухачам незабутній вечір бразильської симфонічної музики під керівництвом запрошеного диригента.

Лучано Камарго – музикант і диригент із значним професійним досвідом. Працює художнім керівником і титулярним диригентом Академічного оркестру Сан-Паулу, має досвід роботи художнім керівником хору міста тощо.

Він також є магістром музики Школи зв’язку і мистецтв, бакалавром оркестрового диригування ECA-USP, закінчив курс скрипки в Муніципальній музичній школі у класі Сесілія Гіда. Лучано приймав участь у Міжнародному семінарі-практикумі з видатними викладачами, брав участь у II Міжнародному конкурсі регентства – Премія OSESP 2006, у 37-му зимовому фестивалі Campos do Jordão у класі Роберто Мінчук та інше.

Під керівництвом маестро у виконанні оркестру прозвучить яскрава творчість найвідоміших латиноамериканських композиторів, що завоювали увагу слухачів своїм неповторним колоритом, запальними ритмами та волелюбною музикою.

Зокрема, легендарний твір «Il Guarany» з життя найзагадковішого композитора Бразилії Антоніо Карлоса Гомеса. Цікаво, що саме він підняв свого автора до рівня «найбільшого надбання світової культури».

Також у програмі концерту досить екзотичний твір Гуерра Пейші «Museu da Inconfidencia», відзначений використанням у ньому засобів сучасної композиторської техніки.

Твір «Festa das Igrejas» Франциско Мігнона подарує яскраві ритми бразильського колориту, а «Бразильська Бахіана № 4» відомого латиноамериканського композитора Ейтора Вілла-Лобоса здивує всіх присутніх неповторним звуками задушевної, пристрасної та водночас щирої музики.

Концерт відбудеться 23 вересня о 18.00 у концертній залі Сєвєродонецького обласного музичного училища імені С. Прокоф’єва.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *