Генеральний прокурор України Юрій Луценко перебуває з робочим візитом у Турецькій Республіці

Делегація Генеральної прокуратури України на чолі із Генеральним прокурором України Юрієм Луценком перебуває з робочим візитом у Турецькій Республіці.

У ході візиту у вівторок, 26 вересня відбулися зустрічі із Міністром юстиції Туреччини Абдулхамітом Гюлем, Міністром внутрішніх справ Турецької Республіки Селейманом Сойолута Головним публічним прокурором провінції Анкара Юкселем Коджаманом.

Під час зустрічей турецьких колег поінформовано про проведені у відомстві реформи, а також результати роботи прокуратури у боротьбі з організованою злочинністю і корупцією.

Сторони обговорили низку актуальних питань двостороннього співробітництва у кримінально-правовій сфері, зокрема виконання міжнародно- правових доручень у кримінальних провадженнях. Крім того, українська делегація мала можливість ознайомитись з досвідом роботи турецьких компетентних органів.

Також Юрій Луценко висловив вдячність турецькій стороні за послідовну підтримку суверенітету та територіальної цілісності України.

За результатами зустрічей учасниками висловлено впевненість у подальшій конструктивній двосторонній співпраці.

Крім того, під час візиту Генеральний прокурор України разом з Уповноваженим Президента України у справах кримськотатарського народу Мустафою Джемілєвим зустрівся в м. Анкара з представниками кримськотатарської діаспори.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За матеріалами Департаменту
міжнародно-правового співробітництва

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *