Громадам Донеччини надали методичну та практичну допомогу з питань подальшого розвитку

27 серпня 2017 року на базі комунального підприємства «Регіональна телерадіокомпанія «Регіон-Донбас» спеціалістами структурних підрозділів облдержадміністрації проводилися семінари–наради з представниками об’єднаних територіальних громад, метою яких стало надання методичної та практичної допомоги з питань подальшого розвитку громад Донецької області.Організатором проведення заходу виступив департамент інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації.

Управлінням фізичної культури та спорту були представлені доповіді за напрямом діяльності, зокрема, мова йшла про стан, відновлення та розвиток спортивної інфраструктури, про формування проекту календарного плану спортивно-масових заходів Донецької області на 2018 рік та про підсумки відзначення Дня фізичної культури та спорту в об’єднаних територіальних громадах.

Спеціалісти департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації довели до слухачів інформацію стосовно санітарного очищення та поводження з твердими побутовими відходами, а також про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку.

Представник департаменту агропромислового комплексу та розвитку сільських територій розповів про заходи, необхідні для вирішення організаційних питань для розвитку об’єднаних територіальних громад в частині агропромислового комплексу, як запорука забезпечення продовольчої безпеки регіону.

Також під час зустрічі присутні представники об’єднаних територіальних громад були ознайомлені з питаннями організації діловодства та архівного зберігання документів в об’єднаній територіальній громаді.

Управління з впровадження реформ та децентралізації

департаменту інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *