У Краматорську стартував економічний форум «Discover Dn.Ua»

Сьогодні у Краматорську відкрив свої двері Міжнародний економічний форум «Discover Dn.Ua». З вітальним словом до присутніх виступили організатори та почесні гості форуму.

За словами керівника Донецької облдержадміністрації Павла Жебрівського, у Донеччини є колосальний потенціал та людські можливості, щоб прийняти  та освоїти міжнародні інвестиції.

«Якщо у минулі роки вся увага Донецької облдержадміністрації була спрямована на ліквідацію руйнувань, то тепер ми підійшли до відбудови області. Зараз розроблена інтерактивна карта розбудови інфраструктури Донеччини і незабаром ми маємо її презентувати. Наступним кроком буде зростання економіки Донеччини та розвиток промисловості. Посилення малого та середнього бізнесу є першочерговим завданням, і ми всіляко сприятимемо бізнесу. Дуже хотілося, щоб іноземний інвестор побачив, що влада є партнером бізнесу, а не перешкодою. Сьогодні буде підписаний Меморандум та угоди, які повинні втілитися у життя, дати поштовх, а не ставати зіпсованим папером», – наголосив Павло Жебрівський.

З вітальним словом до учасників та гостей звернулась перший заступник Міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова.

«На форумі буде показана стратегія розвитку Донецької області до 2040 року. Ми сьогодні живемо за часів гібридної війни, гібридної інформації. Останнім часом мені часто доводиться подорожувати світом. Для іноземних партнерів є парадоксом, як Україна з анексованим Кримом та з війною на Донбасі може показувати економічний ріст. Це і є наш перший крок до перемоги, і я щиро вам дякую», – зазначила Еміне Джапарова.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *