#Обличчя_АТО До Дня захисника України. Колишня кравчиня робить армійську …

#Обличчя_АТО

До Дня захисника України. Колишня кравчиня робить армійську кар’єру

Понад 10 років трудового стажу у торгівлі, керування власним підприємством із комп’ютерного дизайну одягу – це вже у минулому для військовослужбовця управління одного із окремих батальйонів 58-ї окремої мотопіхотної бригади молодшого сержанта Яни Осипенко.

Круто змінити життя і стати до лав воїнів-контрактників жінка вирішила влітку минулого року.

«Так, раніше я тяжко працювала і мала непогані гроші, бо мені треба було піднімати на ноги доньку і допомагати літнім батькам. Проте, нестабільність у контактах із замовниками і постійна «війна» з конкурентами просто руйнували мої старання рухатися течією бізнесу. Мені ніхто не радив йти до військкомату. Просто із початком АТО я щодня бачила у новинах цікаві сюжети про армійців. Тому й вирішила приєднатися до когорти цих героїв», – пригадала вона.
Перші місяці у війську Яна провела на Львівщині у навчальному центрі Збройних Сил України. Після випуску попросилася до військової частини, яка розташовується на її рідній Сумщині, а зараз виконує бойові завдання на Луганщині.

«У районі проведення АТО я всього декілька місяців. Проте вже відчула усю важливість виконання завдань учасниками бойових дій. До того ж, військове братерство найповніше відчувається саме тут, на передових позиціях. Колектив у нас просто чудовий. Для тих, хто колись займався бізнесом, наш підрозділ просто рай», – вважає молодший сержант Осипенко.

На перспективу Яна обов’язково планує служити далі та рухатися уверх кар’єрними сходинками.

За її словами, найбільше сподобалося у армії те, що тих, хто дуже старається і докладає максимум зусиль, помічають начальники і обов’язково заохочують. Так виникає стійка мотивація служби і відчуття стабільності, якого їй так довго не вистачало.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *