Український ресторан у Чикаго змагався на міжнародному фуд-фестивалі

Український ресторан «Тризуб», що в Чикаго взяв участь у світовому фестивалі вареників — World Dumpling Fest. Про це повідомляє VIDIA.

Ресторан «Тризуб» знаменитий своїми особливими кольоровими варениками із різними начинками. Колір тісту надають буряковим, морквяним та іншими соками. Він розташований він на базі сучасного 4-поверхового кондо на південно-західному куті Чикаго і Левітт авеню. Фасад будівлі прикрашає величезний український тризуб, заввишки у три поверхи.

Читайте також про успіх українця, чия піца здобула визнання італійських гурме.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *