Бізнесмени зі США передали $30 000 на обладнання для дитячої лікарні  Охматдит

Американська торговельна палата в Україні передала $30.000 на придбання обладнання для Національної дитячої лікарні «Охматдит».

Про це повідомляє VIDIA із посиланням на Facebook-сторінку АСС.

Щороку Американська торговельна палата в Україні організовує благодійні заходи, під час яких компанії-члени мають змогу надати кошти для підтримки доброї справи. Цього року, напередодні Сезону подяки, завдяки зусиллям представників соціально-відповідального бізнесу, Палата надала $30.000 Дитячому фонду ООН (UNICEF) на придбання обладнання GeneXpert для швидкого діагностування туберкульозу, ВІЛ-інфекції та вірусного гепатиту для Національної дитячої лікарні «Охматдит».

«Я вдячний всім членам Палати за їхній внесок і вірю, що це слугуватиме прикладом для ще більш активного впровадження соціальних благодійних ініціатив в Україні», — прокоментував Президент Американської торговельної палати в Україні Андрій Гундер під час прес-конференції.

Американська торговельна палата – це міжнародно орієнтована бізнес спільнота. Вона представляє провідних керівників та експертів більше, ніж з 600 компаній членів. Це найбільші інвестори та міжнародні компанії, які працюють в Україні, роблячи значний внесок у формування українського бюджету та допомагають українцям реалізувати власний потенціал.

Нагадаємо, емігрант з України пожертвував $50 мільйонів для університету у Чикаго.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *