Нову систему харчування цьогоріч запровадять у 23 військових частинах



Про це під час брифінгу сьогодні, 20 жовтня, повідомив начальник Управління продовольчого забезпечення Збройних Сил України Тилу ЗС України полковник Микола Куклюк.
На сьогодні, на нову систему харчування переведено 12 військових частин та 19 їдалень. Серед 12-ти частин, які вже переведені — Західна Військово-морська база в Одесі, Навчально-тренувальний центр у Бердичіві, Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у Львові, Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації у Києві та інші. Також, з 1 жовтня на нову систему перейшли Навчально-оздоровчий комплекс Київського військового ліцею ім. Івана Богуна у Боярці та столичний Національний університет оборони України ім. Івана Черняховського. Окрім того, 15 жовтня на нову систему харчування перейшов й 199 Навчальний центр ВДВ у Житомирі.
До кінця 2017 року у Збройних Силах України сплановано перехід на нову систему продовольчого забезпечення із застосуванням Каталогу ще 11 військових частин та установ, серед яких авіаційні та лікувальні їдальні. Дивіться, аналізуйте та будьте з нами:
https://www.facebook.com/ctrs.mou/?ref=ts&fref=ts
https://www.instagram.com/military_tv_ua/
https://www.facebook.com/armynewsua/?fref=ts
http://svoeradio.com/listen/arm-ya-FM-retranslation
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *