Делегація Генеральної прокуратури України на чолі із заступником Генерального прокурора Євгенієм Єніним перебуває з робочим візитом у Румунії

26 жовтня 2017 року у рамках робочого візиту до Румунії делегація відомства на чолі із заступником Генерального прокурора Євгенієм Єніним провела зустріч з Головним прокурором Управління з розслідування організованої злочинності та тероризму Прокуратури при Вищому суді касації та юстиції Румунії Даніель-Константіном Хороднічану.

Під час заходу сторони підписали Меморандум про взаєморозуміння, спрямований на забезпечення спільного підходу до протидії організованій злочинності, тероризму та іншим тяжким злочинам.

Євгеній Єнін підкреслив значення цього документа для сприяння двосторонньому співробітництву між правоохоронними органами України та Румунії у кримінальній сфері, в тому числі у боротьбі з організованою злочинністю.

«Меморандум надає можливості пошуку нових шляхів протидії транскордонній злочинності в рамках існуючих міжнародних договорів та укріплює плідну співпрацю правоохоронців обох держав», – зазначив заступник Генерального прокурора.

Учасники заходу обговорили питання реалізації заходів, спрямованих на протидію міжнародним злочинам, та погодили подальші спільні кроки на цьому напрямку.

 

 

 

 

 

 

 

 

За матеріалами Департаменту
міжнародно-правового співробітництва

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *