Донецький обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провів навчання для потенційних усиновлювачів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків

Донецьким обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на базі Донецького обласного центру соціальних служб з 10 по 13 жовтня 2017 року було проведено сьомий тренінг для  19 потенційних усиновлювачів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків та батьків-вихователів.

Також на базі Центру підтримки сім’ї, який працює за підтримки UNISEF, у Маріупольському міському центрі соціальних служб з 17 по 20 жовтня 2017 року пройшов восьмий тренінг для потенційних усиновлювачів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків та батьків-вихователів.

Декілька днів напруженої роботи, інтерактивних вправ, рольових ігор, роботи самостійно в групах, виконання домашніх завдань, впевнило кожного кандидата, що виховання дітей – це складна і кропітка робота. Не заважаючи на складнощі, всі родини впевнено дійшли до фінішу, отримали довідки про проходження навчання і після отримання рекомендацій готові до прийняття дітей до своїх родин.

Сподіваємося, що всім дітям, які будуть влаштовані до родин, буде затишно, вони відчують, що їх люблять як рідних.

Управління у справах сім’ї та молоді Донецької ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *