Соціологічне дослідження показало, що рівень довіри суспільства до Держприкордонслужби складає понад 46%

Як повідомляється на сайті МВС, проведене нещодавно соціологічне дослідження показало, що довіра населення до Держприкордонслужби складає понад 46%.

Дослідження проводив Центр Разумкова, який визначив рівень ставлення громадян до органів системи внутрішніх справ. За дослідженням, Національна гвардія України має найбільшу з органів системи МВС довіру громадян – 52,6%. Державна служба з надзвичайних ситуацій – 50,5%, Державна прикордонна служба – 46,4%, Департамент патрульної поліції – 40,9% та Національна поліція України – 39,3%.

Проводилось дослідження з 6 по 11 жовтня 2017 року соціологічною службою Центру Разумкова. Було опитано 2018 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України, за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей.

Серед інститутів держави та суспільства найбільшу довіру громадян мають волонтерські організації. Їм довіряють 66,7% опитаних. Національна гвардія України має найбільшу довіру громадян з органів системи МВС – 52,6%. Державна служба з надзвичайних ситуацій – 50,5%, Державна прикордонна служба – 46,4 %, Національна поліція – 39,3 %, Департамент патрульної поліції – 40,9 %. При цьому число респондентів, які довіряють цим інститутам, на значимому рівні перевищує число тих, хто їм не довіряє. 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *