У Краматорську нагородили найкращих спортсменів

У Краматорську пройшла зустріч заступника голови Донецької облдержадміністрації, голови відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області Віктора Ремського зі спортсменами, які цього місяця показали найкращі результати.

Віктор Ремський привітав майстрів та початківців з видатними результатами та нагородив їх подяками Донецької ОДА та цінними подарунками. Звертаючись до присутніх, він зазначив, що Донеччина має повернути собі славу спортивного регіону, а обласна влада підтримуватиме спортсменів.

«Ми не тільки матеріально підтримуємо наших найкращих спортсменів, але й розвиваємо спортивну інфраструктуру. Ми маємо величезне бажання та грандіозні плани з побудови все нових і нових об’єктів для того, щоб молодь мала змогу розвиватись та реалізовувати себе у будь-якому виді спорту», – зазначив Віктор Ремський.

Начальник управління фізичної культури та спорту Володимир Мицик заявив, що у планах Донецької облдержадміністрації є побудова великого тренувального комплексу, який би відповідав усім міжнародним стандартам з підготовки олімпійців.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *