Капітальний ремонт: на автодорозі Лиман – Бахмут – Горлівка у розпалі роботи з відновлення шляхопроводу через залізничні колії

У Лиманському районі продовжуються роботи з комплексного відновлення шляхопроводу, розташованого в трьох кілометрах від Лиману, на автодорозі загального користування державного значення Т-05-13 Лиман – Бахмут – Горлівка, км 3+321. Нагадаємо, залізобетонну штучну споруду над електрифікованими залізничними коліями побудовано у далекому 1972-ому році.

На даний час на об’єкті капремонту відремонтовано одну смугу проїзної частини: улаштовано монолітну залізобетонну накладну плиту, гідроізоляцію, нижній шар покриття, систему водовідведення з колектором і лотками, а також встановлено бар’єрне та перильне огородження.

На іншій половині споруди наразі завершено роботи з улаштування монолітної залізобетонної накладної плити.

Крім того, на об’єкті тривають роботи з відновлення захисного шару залізобетонних опор та балок прогонової будови.

Докладніше про об’єкт капремонту

Увага! Роботи виконуються на половині ширини проїзної частини двосмугової дороги! Служба автомобільних доріг у Донецькій області звертається до водіїв із проханням бути максимально пильними за кермом – виконувати вимоги Правил дорожнього руху! Обережно об’їжджати ремонтуєму ділянку автодороги, позначену тимчасовими дорожніми знаками!

Прес-служба Служби автомобільних доріг у Донецькій області

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *