У місті Авдіївка завершився Волонтерський табір «Будуємо Україну Разом»

З 8 по 22 жовтня 2017 2 групи волонтерів з усіх куточків України (Краматорськ, Дрогобич, Львів, Тернопіль, Хмельницький, Житомир, Київ, Рубіжне, Одеса, Ніжин та інші) трудилися на благо прифронтового міста.

Допомога авдіївським родинам, дома яких постраждали в результаті бойових дій, поповнила перелік добрих справ волонтерів.

Впродовж двох тижнів волонтери допомогли трьом сім’ям (одній сім’ї перекрили дах, шифер на якому змістився внаслідок падіння біля дому снаряду, дах постійно протікав, другій родині – замазали діру у стіні будинку від снаряду великого калібру, відремонтували ванну кімнату; третій родині замінили підлогу, зробили косметичний ремонт кімнати). Сім’ї, яким надавали допомогу, відносяться до пільгових категорій – багатодітні, малозабезпечені, одинокі батьки.

Також молодь пофарбувала міський дитячий майданчик «Помідор», а також допомогла відремонтувати кімнату молодого хлопця, чий будинок згорів.

«Вдень працювали, а ввечері у нас була культурна програма: пісні біля ватри, обмін досвідом, зустрічі з місцевими мешканцями, поїздки на кар’єр та в заповідник Клебан-Бик, екскурсії по місту, традиційні заходи табору ” БУРtalks “, на яких говорили про розвиток і досягнення волонтерів, які подорожують або є засновниками молодіжних платформ у своїх містах. Отримали позитивні емоції, обговорювали думки про ситуацію в країні, про ситуацію на сході », – розповіла учасниця табору Євгенія Васильєва.

Управління у справах сім’ї та молоді Донецької ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *