Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування

Обсяг пасажиро-транспортного потоку через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, упродовж минулої доби залишався на рівні попередньої.

Загалом у КПВВ було оформлено 31,4 тисячі осіб та 4,2 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 6645 осіб та 835 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8290 осіб та 1540 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5780 осіб та 989 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3626 осіб та 880 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7047 осіб.

Згідно з зимовим графіком роботи КПВВ працюють з 8.00 до 17.00.

Сьогодні вранці в контрольних пунктах на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 40/90; «Мар’їнка» – 50/120; «Новотроїцьке» – 10/20; «Гнутове» – 80/150.

Учора прикордонники Донецького загону на контрольному посту «Березове-2» виявили та затримали громадянина України, який, імовірно, є членом незаконних збройних формувань. Громадянина 1962 року народження передали співробітникам Національній поліції для проведення подальших слідчих дій.

У КПВВ «Мар’їнка» прикордонний наряд спільно з представниками ДФС виявив 49 набоїв травматичної дії калібру 9 мм. Громадянин України, який їхав на непідконтрольну територію приховав боєприпаси у конструктивній порожнині під кермом автомобіля «Рено». Окрім того в багажному відділенні цього ж авто правоохоронці виявили 5 тисяч цибулини тюльпанів. Сума оцінки незаконно переміщуваного вантажу становить 33 000 гривень. Порушника разом з набоями передали співробітникам Нацполіції, а тюльпани представникам ДФС.

У тому ж таки контрольному пункті в’їзду-виїзду «Мар’їнка»  у одного з громадян України було виявлено 109 900 гривень незаконно переміщуваної готівки та 14 карток Ощадбанку України. Громадянина, гроші та картки передано співробітникам НП для прийняття правового рішення.

У КПВВ «Новотроїцьке» правоохоронці виявили порушення правил переміщення товарів. У одному з автомобілів знаходилась партія комп’ютерних комплектуючих та телевізор на загальну суму 39 730 гривень.

Окрім того у КПВВ «Мар’їнка»  виявлено 1 автомобіль з вантажем одягу              на загальну суму 22 000 гривень, який слідував на виїзд до не контрольованої території. Транспортний засіб передано представникам ДФС для прийняття правового рішення.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *