Вітання Президента воїнам та ветеранам ракетних військ і артилерії з нагоди професійного свята

Шановні воїни-артилеристи!

Дорогі ветерани!

Сердечно вітаю вас із Днем ракетних військ і артилерії.

Вогнева міць, швидкість маневру, масованість та раптовість застосування потужних артилерійських і ракетних систем продовжують відігравати ключову роль у завоюванні вогневої переваги над ворогом у сучасному бою.

Проте визначальними є професійна підготовка воїнів цього славетного роду військ, їх висока організованість, злагодженість та точність у розрахунках.

Проявляючи героїзм, рішучість і відвагу в запеклих боях із російським агресором, українські гармаші підтвердили, що навчилися добре воювати, і російські окупанти вже не раз відчули на собі силу нашої артилерії.

Чітко розрахований та «ювелірно» виконаний «шквальний» вогонь артилерії неодноразово змушував противника відмовлятися від своїх загарбницьких планів, а надійне вогневе прикриття зберегло тисячі життів українських воїнів та цивільного населення.

У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю героїв-артилеристів, які віддали своє життя за мирне майбутнє України. Вічна їм пам’ять!

Від імені Українського народу щиро дякую особовому складу ракетних військ і артилерії за героїзм, відвагу та вірність народу України.

Щиро зичу усім вам міцного здоров’я, родинного благополуччя та незламної віри у нашу перемогу.

Слава Україні!

Слава воїнам-артилеристам!

Петро ПОРОШЕНКО

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *